Wat doet FWS?
Facility & Workspace Solutions is een ervaren, vakkundige en onafhankelijke dienstverlener op het gebied van facility- en projectmanagement. Wij ondersteunen en begeleiden u bij het ontwerpen, voorbereiden, inkopen en realiseren van al uw facilitaire zaken. Uw persoonlijke situatie staat centraal. Zo garanderen wij een aanpak op maat. En dat levert u het beste resultaat op!

Jong en veel ervaring
Facility & Workspace Solutions is in 2001 opgericht. Een jonge onderneming die een schat aan ervaring in huis heeft. Willem Verder heeft jarenlange ervaring in de wereld van interieurarchitectuur, projectinrichting en facilitair management. Zowel in de profit als de non-profit sector heeft Willem Verder steeds tot tevredenheid zijn diensten geleverd. Een vakkundige en gedreven ondernemer die in een korte tijd een bloeiend bedrijf heeft opgezet. Het geheim van zijn succes? Een persoonlijke en complete aanpak, waardoor uw zorgen écht uit handen worden genomen. En belangrijker nog: de unieke aanpak van Facility & Workspace Solutions garandeert een oplossing waarmee u het optimale uit uw bedrijf haalt. Dat wilt u toch ook?

» terug

In de breedte én de diepte
Facility & Workspace Solutions voelt zich thuis bij alle facilitaire vraagstukken. Wij kunnen u dan ook van dienst zijn in de hele breedte van deze bedrijfstak. Belangrijk is dat we elk onderdeel van facilitair management tot in detail beheersen. Zodat u verzekerd bent van een deskundige partner met een grondige aanpak. Kortom: Facility & Workspace Solutions is een echte allrounder op facilitair gebied. Dat is onze sterkste kracht.

» terug

Ons dienstenpakket
Facility & Workspace Solutions kan u van dienst zijn met:
Facility management
Facility & Workspace Solutions beheerst het facilitaire vak in de breedte én de diepte. Daarom kunt u voor al uw facilitaire vragen bij ons terecht. Wij helpen u graag met een oplossing op maat. Of het nu gaat om tijdelijke inhuur van arbeidskrachten of het opzetten van een facilitaire afdeling. Bij ons bent aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis, oriënterend gesprek.

Workplace consulting
In welke omgeving functioneren uw medewerkers het beste? Een belangrijke vraag omdat het voor een groot deel de efficiëntie van het werk bepaalt. En tijd is geld …. Met workplace consulting van Facility & Workspace Solutions kiest u gegarandeerd de beste organisatie voor uw bedrijf. Ons advies wordt gebaseerd op de vier aspecten die belangrijk zijn voor het optimaal functioneren van uw mensen:
1. Organisatie
Welke doelen heeft uw bedrijf? En hoe moet de werkomgeving georganiseerd zijn om die doelen te bereiken?
2. Werkprocessen
Wat zijn de ideale werkprocessen?
3. Mensen
En hoe denken uw medewerkers daarover?
4. Gebouw
Hoe richt u uw gebouw in, zodat de inrichting u optimaal ondersteunt bij het bereiken van de bedrijfsdoelen?

Facility & Workspace Solutions analyseert, concludeert en adviseert. Helder, begrijpelijk en duidelijk. U weet precies waar u aan toe bent. En desgewenst nemen we de praktische uitvoering voor onze rekening. Zodat u verzekerd bent van een optimaal resultaat. En u zich volledig kunt concentreren op uw kerntaken!

Conceptontwikkeling
Op welke manier werk ik het snelste en beste? Dat is de hamvraag! Het antwoord ligt voor een belangrijk deel in de manier waarop uw uw medewerkers faciliteert. Dit noemt men het huisvestingsconcept. Kiest u voor flexibele werkplekken of is een aangepaste kantoortuin de beste optie? Geen eenvoudige vraag. Maar Facility & Workspace Solutions helpt u met een helder en éénduidig antwoord. Wij zijn gespecialiseerd in analyse, advisering en implementatie van huisvestings- concepten. Onze aanpak is onderscheidend: uw unieke situatie staat centraal. Zo bent u verzekerd van werk op maat!

Analyse werkproces
Om goed en snel te werken, is het belangrijk dat het werkproces gestroomlijnd is. Werkprocessen moeten onderling afgestemd worden en waar mogelijk de effectiviteit verbeteren. Facility & Workspace Solutions maakt een heldere analyse en geeft praktische uitwerkingen om de werkprocessen te verbeteren. Dat is altijd een stap in de goede richting! Wij nodigen u uit om eens vrijblijvend de mogelijkheden door te spreken…

Huisvestingsparameter
Een belangrijk aspect van facilitair management is uw huisvesting. Want uw huisvesting beïnvloedt direct uw bedrijfsresultaat. Een optimale inrichting van uw bedrijf werkt efficïent en effectief. Daarmee bespaart u tijd en geld. Het loont dus altijd de moeite om na te gaan of uw huisvesting en inrichting verbeterd kan worden. Facility & Workspace Solutions gebruikt daarvoor de huisvestings- parameter. Deze meetmethode maakt een objectieve beoordeling van uw huisvesting mogelijk.
De huisvestingsparameter bestaat uit ruim 200 criteria. Elk punt wordt voor uw situatie beoordeeld op zijn gewicht. Zodat u een huisvesting krijgt, die net zo goed past als uw meest geliefde kledingstuk. De huisvestingsparameter kan ingezet worden om:
1. Uw eisen en wensen vast te stellen voordat u huisvesting gaat zoeken;
2. De gevonden huisvesting te toetsen aan uw specifieke situatie;
3. Uw huidige huisvesting te toetsen, zodat u uw huidige pand doelgerichter kunt gebruiken.

Belangrijk is dat ú de kwaliteitsstandaard bepaalt. Facility & Workspace Solutions helpt u bij het opstellen van een degelijk Programma van Eisen. En natuurlijk kunnen wij ook helpen bij de uitvoering van dit programma: van het vinden van een locatie tot het verhuizen van het meubilair. Wij voelen ons immers bij alle aspecten van huisvesting thuis! Wij informeren u graag uitgebreid over onze unieke huisvestingsparameter.

Interieurontwerp
Fraai en functioneel: dat wil iedereen als het om de inrichting van het bedrijfspand gaat. Daar is vakwerk voor nodig! Facility & Workspace Solutions helpt met de complete inrichting van uw pand: van bekabeling tot de bekleding van uw stoelen. Met onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van een doordacht, concreet en goed advies. Dat ook nog eens altijd binnen uw budget past. Ook de uitvoering nemen wij u graag uit handen. Dat scheelt u tijd en zorgen! Wij bespreken de mogelijkheden graag met u!

Realisatie
Facility & Workspace Solutions gaat verder dan adviseren. Wij hebben veel ervaring in de begeleiding, implementatie en uitvoering van onze voorstellen. Daarbij maken wij geen verschil in grootte van het project. Iedereen heeft recht op een goede ondersteuning van de kerntaken! Onze persoonlijke aanpak garandeert een succesvol resultaat. Ons enthousiasme en onze gedrevenheid leiden tot een aangename samenwerking. Met goed resultaat!

Interim management
Soms heeft u tijdelijk ondersteuning nodig van een facilitair manager. Dan wilt u een kundige, gedreven professional die zich snel inwerkt in uw organisatie. Facility & Workspace Solutions heeft zijn sporen in het interim management ruimschoots verdiend. Door snel, vakkundig, enthousiast en resultaatgericht aan de slag te gaan. Zodat u zeker weet dat uw facilitair management in goede handen is. U gunt zichzelf die geruststelling toch ook? Informeer daarom vrijblijvend naar onze diensten!

Projectmanagement
U weet precies hoe u uw facilitaire zaken wilt aanpakken. Maar tijd is een schaars goed! Doe dan een beroep op ons projectmanagement. In nauwe samenwerking met u zorgen wij voor een degelijke implementatie van (een deel van) uw facilitair beleid. Facility & Workspace Solutions werkt snel, grondig en effectief. Zodat u in een mum van tijd uw kerntaken perfect ondersteunt. Aarzel niet om meer informatie in te winnen. Wij vertellen u graag meer over deze unieke dienst.

Arboadvies
Het is belangrijk dat uw kerntaken ondersteund worden door uw facilitair beleid. Maar het is nog veel belangrijker dat uw medewerkers ondersteund worden. Het arbobeleid levert daar een belangrijke bijdrage aan: van goede stoelen tot een uitstekende verzuimbegeleiding. Arbozaken zijn zeer divers van aard. En bovendien gebonden aan talloze regels. Facility & Workspace Solutions is een specialist op arbogebied. Met kennis van regels, concrete adviezen en een deskundige implementatie. Een allrounder dus, waar u uw voordeel mee kunt doen! Het levert u een goede, onafhankelijke analyse en duidelijk arboadvies op. En dat versterkt uw kerntaken! Gun uzelf dus een afspraak om vrijblijvend de mogelijkheden op een rij te zetten.

Overige diensten
U kunt bij Facility & Workspace Solutions terecht voor een compleet pakket aan diensten: van analyse tot implementatie in alle aspecten van het facilitaire bedrijf. Daarom kunt u ook een beroep op ons doen voor:
 • Human resources
Facility & Workspace Solutions heeft een uniek samenwerkingsverband met een specialist op het gebied van human resources. Zo bent u verzekerd van een perfecte ondersteuning op P&O-gebied. Informeer naar de mogelijkheden om hier een (tijdelijke) professionele helpende hand in te schakelen.
 • Communicatie
Communicatie speelt een belangrijke rol bij uw bedrijfsvoering. Bij veranderingsprocessen, maar ook bij het reguliere informeren van uw personeel. Facility & Workspace Solutions werkt nauw samen met een communicatiespecialist. Zodat ook uw in- en externe communicatie in deskundige handen is. U brieft en beoordeelt het concept en de proeven. Wij verzorgen de rest, inclusief de verzending naar klanten. Informeer ook eens naar onze diensten op dit terrein.
 • Verhuur meubilair
Binnen 24 uur zorgen wij voor meubilair. Snel, betrouwbaar, ergonomisch verantwoord en compleet. Zodat u snel aan de slag kunt. U bepaalt wat en hoe lang u wilt huren. En voor de prijs hoeft u het niet te laten... Facility & Workspace Solutions garandeert goed meubilair voor een uitstekende prijs!
 • Verhuizingen
Interne en externe verhuizingen, tijdelijke opslag, voorraadbeheer… Het zijn maar enkele zaken die Facility & Workspace Solutions voor u regelt. Onze ruime ervaring in verhuizingen resulteren in een goede, flexibele aanpak voor een scherpe prijs. Wij nemen niet alleen zorgen uit handen, maar denken mee. Zodat u altijd werkt met een snelle, flexibele en betrouwbare partner.
 • Diensten op afspraak
Facility & Workspace Solutions beheerst alle facetten van het facilitair bedrijf. En daarom kunnen wij u ook daadwerkelijk bij alle facetten ondersteunen. Vakkundig en met diensten op maat. Reden genoeg om te informeren naar onze diensten!

» terug

Heldere en duidelijke werkwijze
Facility & Workspace Solutions staat bekend om haar persoonlijke, onafhankelijke en professionele aanpak. Dat betekent dat u vooraf precies weet waar u aan toe bent. In een gratis oriënterend gesprek wordt uw vraag besproken. Daarna volgt een duidelijk stappenplan.In dat plan staat duidelijk:
 • wat uw vraag is;
 • welke stappen Facility & Workspace Solutions neemt om uw vraag te beantwoorden;
 • op welke manier wij uw vraag beantwoorden;
 • welke diensten we op welke wijze leveren;
 • een tijdspad en begroting.
Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. U zult beslist aangenaam verrast zijn door onze persoonlijke aanpak: uw unieke situatie staat centraal. Zo weet u zeker dat u een advies op maat krijgt. De enige garantie voor een optimaal resultaat voor de beste prijs! Wij vertellen u er graag meer over!

» terug

Unieke aanpak
Niet enkel een ontwerp, advies of inrichtingstekening, maar daadwerkelijk zorgen uit handen nemen en projecten realiseren.
Daarmee onderscheidt Facility & Workspace Solutions zich elke dag weer. Want wij gaan uit van úw unieke situatie. Facility & Workspace Solutions stopt niet bij een goed en helder advies, maar voert de voorstellen in nauw overleg met u uit. En daar heeft u voordeel van! Onze aanpak is uniek omdat:
 • uw unieke situatie centraal staat;
 • u werkt met een allrounder voor de profit- en non-profitsector
 • u op het juiste moment over alle informatie beschikt;
 • u dus de juiste keuzes op het juiste moment maakt;
 • u werkt met een onafhankelijke partner, zodat u altijd de beste keuze maakt;
 • u profiteert van onze deskundigheid en ervaring, zodat u waar krijgt voor uw geld;
 • u verzekerd bent van een onafhankelijk, eerlijk en concreet advies;
 • u weet waar u aan toe bent, omdat wij vooraf duidelijke afspraken maken;
 • u meer krijgt dan alleen een advies: wij onderscheiden ons met concrete voorstellen;
 • u ook de complete implementatie aan ons over kunt laten: dat neemt zorgen uit handen;
 • u werkt met een snelle, flexibele, betrouwbaare en deskundige partner;
 • u kunt rekenen op professioneel maatwerk!
En dat levert steeds opnieuw tevreden klanten op! Het geheim van onze succesvolle aanpak? Raadgevend, Realistisch en Resultaatgericht! Wij zijn trots op onze aanpak. Nieuwsgierig geworden? Wij vertellen graag hoe we u in uw specifieke situatie van dienst kunnen zijn!

» terug

Meer informatie?
Neem vrijblijvend contact met ons op:

Willem Verder
Facility & Workspace Solutions
Imkerhei 28
5685 GD Best
0499-313029
info@willemverder.nl