Herkent u dit?
U vraagt het zich ongetwijfeld wel eens af:
  • Haal ik het optimale uit mijn mensen?
  • Haal ik het optimale uit mijn huisvesting?
  • Wat is eigenlijk de capaciteit van mijn huisvesting?
  • Zou een innovatief kantoorconcept bij ons passen?
  • Wie helpt me mijn facilitair beleid goed gestalte te geven?

Facilitair management heeft vele gezichten. Facility & Workspace Solutions helpt u bij het bepalen van het ‘juiste gezicht’ in uw persoonlijke situatie. Onze unieke aanpak op maat gaat veel verder. Want wij onderscheiden ons met de implementatie van het afgesproken beleid. Zodat u uw zaken optimaal op orde heeft. En daar heeft u voordeel van!

Om u een indruk te geven van onze activiteiten, staan hieronder een aantal vraagstukken die Facility & Workspace Solutions met succes heeft beantwoord. Wij vertellen u graag meer over onze unieke aanpak!

» terug

Snel beslissen over bekabeling
Volgende week gaat de eerste schop in de grond van uw nieuwe hoofdlocatie. Het bestek is klaar en de aannemer gaat aan de slag. Maar dan moet de aannemer opeens weten wat voor kabelsysteem u wilt: via het plafond, langs de wand of in de vloer. Tja, daar had u nog niet over nagedacht. Maar u moet wel nu beslissen… Facility & Workspace Solutions helpt u met een snelle en grondige analyse, zodat u de juiste keuze maakt.

» terug

Opzet facilitaire afdeling
Uw bedrijf groeit. Een positief teken. Maar de facilitaire zaken groeien de directiesecretaresses inmiddels boven het hoofd. Hoe kunt u dan het beste uw facilitaire zaken organiseren? Facility & Workspace Solutions maakt een grondige analyse en adviseert u over de mogelijkheden. En in nauw overleg met u wordt de nieuwe opzet geďmplementeerd. Zodat u het optimale uit uw organisatie haalt!

» terug

Indeling nieuwbouw
Uw nieuwbouw is gestart. En u weet natuurlijk allang welke afdelingen een plek krijgen in het nieuwe pand. Maar hoe deelt u uw ruimte het beste in? En hoe bepaal ik mijn huisvestingsconcept? Wat is de optimale indeling zonder dat dit ten koste gaat van uw bedrijfsvoering? En hoe kunt u uw plannen het beste communiceren met de medewerkers? Facility & Workspace Solutions heeft de antwoorden…

» terug

Analyse werkproces
Uw organisatie is gewijzigd. Maar de effectiviteit en efficiëntie zijn niet toegenomen. Hoe komt dat? Een heldere en objectieve analyse van de werkprocessen geeft daarop het antwoord. Dat is het halve werk. Maar om de klus goed af te maken zijn natuurlijk concrete en bruikbare adviezen nodig. Facility & Workspace Solutions staat daarvoor garant. Net als voor een soepele implementatie. Dat is een kopzorg minder!

» terug

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden om uw facilitair management te versterken.